Wonen in een eigentijds kasteel

Haverleij is een bijzondere woonwijk op minder dan een kwartiertje rijden van de binnenstad van het bourgondische Den Bosch. Je woont hier in een eigentijds kasteel omringd door heel veel groen en water. In Haverleij koop je geen huis, maar een leven. Een eigen plek mét daarbij fenomenaal uitzicht. Door de ruimte en het vele groen ervaar je hier de vrijheid en kun je je kinderen een onvergetelijke jeugd geven. Wie wil dat nou niet?

Oeverhuijze kasteel

Oeverhuijze, hier wil je wonen

Vlakbij de oevers van de Maas komt Oeverhuijze, het allerlaatste kasteel in Haverleij. Op de verhoogde wal geven de glinsterende zon op het water en de uitgestrekte vergezichten je hier iedere dag een vakantiegevoel. Op deze plek wil je toch wonen! Geniet van de grote, groene binnentuin en indrukwekkende architectuur. De statige woningen - mét tuin! - en appartementen bieden je volop ruimte, privacy en dat geweldige weidse uitzicht. Natuurlijk is er ook veel aandacht voor duurzaam wonen. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en ben straks één van de 'lucky ones' die déze plek thuis mag noemen. "Hier wil ik leven, mijn hele leven lang!"

image alt

Den Bosch dichtbij

In Engelen woon je in de directe omgeving van 's-Hertogenbosch, bekend om de unieke Bossche sfeer. In de binnenstad vind je gezellige of juist trendy eetgelegenheden en bars, een rijk aanbod aan winkels en smalle wandelstraten met onverwachte boetiekjes. Bovendien loopt de Binnendieze dwars door de binnenstad en vind je schitterende natuur in de buurt.

Proef de Bossche sfeer
image alt

De kastelen van Haverleij

Op Haverleij staan al 7 bijzondere kastelen én het vestingsstadje Slot Haverleij. Nog 2 kastelen zijn in ontwikkeling: Heesterburgh en Oeverhuijze. En Haverleij zou Haverleij niet zijn als deze laatste 2 kastelen toch niet wéér een tikkeltje eigenzinniger zouden worden. Benieuwd naar de al eerder opgeleverde kastelen? Bekijk ze snel.

Bekijk de kastelen

Duurzaam wonen in Oeverhuijze & Heesterburgh

Wonen in Haverleij betekent duurzaam wonen. Zo wordt er bijvoorbeeld geen gas aangelegd naar de kastelen Oeverhuijze en Heesterburgh. Per kasteel en woningtype wordt gekeken naar de meest passende duurzaamheidsinvulling, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen of warmtepompen. Zo kun je nú en in de toekomst comfortabel wonen en leven. En het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Veel hypotheekverstrekkers stellen namelijk extra hypotheekruimte beschikbaar voor deze duurzame woningen.

BPD_oeverhuijze

Aanmelden als belangstellende

De datum van inschrijving is straks één van de criteria voor de toewijzing. Hoe eerder je je hebt ingeschreven, hoe meer kans je maakt op een woning. Het is dus altijd aan te raden om je snel vrijblijvend in te schrijven als belangstellende.

Voorheen was je met de favorietenfunctie automatisch aangemeld, maar met de komst van de nieuwe wensenlijst is dit veranderd. Meld je aan
voor de nieuwsbrief onderaan de pagina en meld je vervolgens aan voor de fase waarin je geïnteresseerd bent óf klik op de woningenpagina bij je favoriete bouwnummer of woningtype op 'aanmelden voor projectfase'. 

Heb je een vraag? Neem contact op
Wat, waar en wanneer? Bekijk de planning