Wat is jouw droomkasteel?

De kastelen van Haverleij

Haverleij telt op dit moment 8 Kastelen en Slot Haverleij. Als je geïnteresseerd bent in het wonen in een kasteel kun je bij de planning lezen wanneer er weer een nieuw kasteel in de verkoop komt. Om alvast in de sfeer te komen hebben we alle bestaande kastelen voor je op een rij gezet.

image alt

Slot Haverleij

Slot Haverleij vormt het centrale punt in Haverleij. En dat is niet voor niets: dankzij de prachtige ligging aan de aftakking van de Maas en de vele voorzieningen, doet het Slot denken aan een vestingstadje van weleer.

>> Lees verder

image alt

Kasteel Zwaenenstede

Aan de lange oprijlaan naar Kasteel Zwanenstede staat een standbeeld van een zwaan. Zo weet je dat je het binnenhof van Zwaenenstede oprijdt. Dit binnenhof bestaat uit een ruime parkeerplaats, een groot gazon waar kinderen heerlijk kunnen spelen en een rozentuin.

>> Lees verder

image alt

Kasteel Holterveste

Holterveste ligt midden op de golfbaan van Haverleij. Het zeshoekige symmetrische gebouw bestaat uit 38 woningen en 26 appartementen. Deze liggen rondom een ruim en open binnenhof, een ideaal speelterrein voor kinderen.

>> Lees verder

image alt

Kasteel Wuyvenhaerd

Kasteel Wuyvenhaerd valt gelijk op als je Haverleij binnenrijdt. Het ligt midden in het open veld en wordt omringd door water en rietland.

>> Lees verder

image alt

Kasteel Daliënwaerd

Aan de rand van de golfbaan ligt Kasteel Daliënwaerd met 68 woningen. De Oostenrijkse architect Franz Demblin ontwierp dit vierkante kasteel met ronde torens op de 4 hoeken.

>> Lees verder

image alt

Kasteel Velderwoude

In 2001 werd Kasteel Velderwoude als eerste kasteel in Haverleij gebouwd, met haar 52 woningen en 34 appartementen. Het is ontworpen door de Belgische architect Jo Crépain. Het kasteel is opgebouwd uit klassieke donkere bakstenen en ligt midden in het landschap.

>> Lees verder

image alt

Kasteel Leliënhuyze

Kasteel Leliënhuyze is een “echt” kasteel met zijn torentjes, brug en oude stenen. Het kasteel is omringd door een prachtig waterlabyrint met wandelpaadjes en slootjes waar je ’s avonds de kikkers hoort kwaken.

>> Lees verder

image alt

Kasteel Beeckendael

Kasteel Beeckendael is een modern, zandkleurig kasteel midden in het groen. Architect Kees Kaan is met zijn ontwerp geïnspireerd door oude Incatempels, maar dan in een modern jasje.

>> Lees verder

image alt

Kasteel Heesterburgh

Kasteel Heesterburgh ligt op een prominente plek direct aan de Maas. Weidse vergezichten over het landschap én het water zijn bij dit kasteel in ieder geval gegarandeerd! 

Heb je een vraag? Neem contact op
Ook wonen in een kasteel? Bekijk de planning