Voorzieningen Haverleij

Lekker wonen en leven is ondenkbaar zonder de nodige voorzieningen. Dat geldt ook voor Haverleij. Want hoewel Haverleij rustig in het groen ligt, zijn scholen en winkels vlakbij.

image alt

Leren

Leren doe je elke dag. Een goede school in de buurt is dus wel heel handig. Haverleij heeft daarom ook een eigen kindcentrum in 't Slot. De Jenaplanschool Antonius Abt zit hier samen met kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Eigenwijze bij elkaar. Van 0 tot 13 jaar kunnen kinderen dus lekker vlakbij naar school.

image alt

Boodschappen doen

Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de grote Plus supermarkt aan de rand van Haverleij in  Engelen. Ook Appie de boodschappenservice van Albert Heijn zie je met grote regelmaat rondrijden in Haverleij. Verder kun je voor een ambachtelijk bakker, slager, drogist, bloemist en landelijke keten als Hema en Kruidvat terecht in het nabij gelegen dorp Vlijmen. Daarnaast ligt het overdekte winkelcentrum de Helftheuvelpassage op 5 autominuten van Haverleij. Er zijn hier meer dan 50 winkels met kapsalon, apotheek, bibliotheek, postkantoor en een Rabobank. Parkeren is hier gratis.

image alt

Golf

Dwars door Haverleij loopt een 18 holes golfbaan. Via BurgGolf kun je een greenfee boeken. Je kunt hier iedere dag een balletje slaan. Haverleij is een bijzonder sportieve plek dus. Op het terras van het gezellige clubhuis ben je welkom voor een kop koffie met een echte Bossche bol, maar je kunt er ook gezellig borrelen of een hapje eten.

image alt

Vrije tijd

Ben je sportief? Trek je hardloopschoenen aan en loop zo vanuit je voordeur de natuur in. Of pak je fiets en maak een tochtje op de dijk langs het water van de Maas. Er is hier zoveel groens te ontdekken.

Hoe kom ik bij Haverleij? Bereikbaarheid
Ook hier wonen? Bekijk het aanbod