Haverleij
Logo Logo

Voorzieningen Haverleij

Lekker wonen en leven is ondenkbaar zonder de nodige voorzieningen. En dus heeft Haverleij ‘gewoon’ een eigen basisschool met kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

Dagelijkse boodschappen

Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de grote supermarkt aan de rand van Haverleij in het dorp Engelen. In het nabij gelegen dorp Vlijmen vind je een uitgebreider winkelaanbod met bijvoorbeeld een plaatselijke bakker, slager, drogist en bloemist. Daarnaast ligt het overdekte winkelcentrum de Helftheuvelpassage op 5 autominuten van Haverleij. Er zijn hier meer dan 50 winkels en gratis parkeergelegenheid. Je vindt hier onder andere de grote landelijke ketens , een bibliotheek, een postkantoor en de Rabobank.

Golf

Dwars door Haverleij loopt een 18 holes golfbaan. Op het terras van het gezellige clubhuis ben je welkom voor een kop koffie met een echte Bossche bol, maar je kunt er ook gezellig borrelen of een hapje eten.

Vrije tijd

Ben je sportief? Trek je hardloopschoenen aan en loop zo vanuit je voordeur de natuur in. Of pak je fiets en maak een tochtje op de dijk langs het water van de Maas.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?