Haverleij
Logo Logo

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van de kastelen Heesterburgh en Oeverhuijze. Benieuwd hoe het ervoor staat?

Lees verder

Haverleij heeft een primeur te pakken. Het is namelijk de 1e wijk in Nederland met een 'plug & play laadplein' voor elektrische auto's.

Lees verder

In Haverleij gaan groen & duurzaamheid hand in hand. Dat kan natuurlijk ook niet anders in een wijk waar de natuur de boventoon voert.

Lees verder

In 2017 hebben we de 1e ideeën en schetsen van de laatste 2 kastelen in Haverleij laten zien. Hoogste tijd nu voor een update én vooruitblik van Kasteel Heesterburgh en Oeverhuyze.

Lees verder

Afgelopen dinsdag is door de Raad van de gemeente 's-Hertogenbosch unaniem beslist dat de 2 nieuwe kastelen Heesterburgh en Oeverhuyze in Haverleij er kunnen komen!

Lees verder

Zoek je een bouwkavel in Den Bosch? In Haverleij is nog 1 kavel te koop.

Lees verder

Was je niet aanwezig bij de inspiratie-avond op Haverleij, maar ben je wel benieuwd hoe het was?

Lees verder

Het was gisterenavond druk op Haverleij. Sjoerd Soeters lichtte tijdens de inspiratie-avond zijn visie en ideeën toe over de laatste 2 kastelen in Haverleij.

Lees verder

Haverleij nadert zijn voltooiing. Er wordt hard gewerkt aan de plannen voor Heesterburgh en Oeverhuyze. Wil je meer weten over deze nieuwe ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de inspiratie-avond op 14 maart. Er is een maximaal aantal inschrijvingen dus wees er snel bij.

Lees verder

Ook zo benieuwd naar de laatste 2 kastelen in Haverleij? Kom dan kijken én luisteren naar het verhaal achter de ontwikkeling van Oeverhuyze en Heesterburgh.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?