Haverleij
Logo Logo

Ga je deze Kerstperiode naar het Bosch’ Winterparadijs? Dan kom je ook Haverleij tegen, want het thema dankbaarheid, dromen en doen sluit perfect aan bij het gedachtegoed van Haverleij.

Lees verder

Het is even stil geweest rondom de nieuwe kastelen in Haverleij. Maar er is goed nieuws rondom het nieuwe kasteel Heesterburgh.

Lees verder

Onmisbare stylingtips

Een nieuw huis in Haverleij betekent ook een nieuw of aangepast interieur. En niets is leuker dan daar al in een vroeg stadium over na te denken. Zit je even vast met je creativiteit? Deze tips helpen je verder op weg naar je droominterieur.

Lees verder

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van de kastelen Heesterburgh en Oeverhuijze. Benieuwd hoe het ervoor staat?

Lees verder

Haverleij heeft een primeur te pakken. Het is namelijk de 1e wijk in Nederland met een 'plug & play laadplein' voor elektrische auto's.

Lees verder

In Haverleij gaan groen & duurzaamheid hand in hand. Dat kan natuurlijk ook niet anders in een wijk waar de natuur de boventoon voert.

Lees verder

In 2017 hebben we de 1e ideeën en schetsen van de laatste 2 kastelen in Haverleij laten zien. Hoogste tijd nu voor een update én vooruitblik van Kasteel Heesterburgh en Oeverhuyze.

Lees verder

Afgelopen dinsdag is door de Raad van de gemeente 's-Hertogenbosch unaniem beslist dat de 2 nieuwe kastelen Heesterburgh en Oeverhuyze in Haverleij er kunnen komen!

Lees verder

Zoek je een bouwkavel in Den Bosch? In Haverleij is nog 1 kavel te koop.

Lees verder

Was je niet aanwezig bij de inspiratie-avond op Haverleij, maar ben je wel benieuwd hoe het was?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?