Haverleij
Logo Logo

Afgelopen dinsdag is door de Raad van de gemeente 's-Hertogenbosch unaniem beslist dat de 2 nieuwe kastelen Heesterburgh en Oeverhuyze in Haverleij er kunnen komen!

Lees verder

Zoek je een bouwkavel in Den Bosch? In Haverleij is nog 1 kavel te koop.

Lees verder

Was je niet aanwezig bij de inspiratie-avond op Haverleij, maar ben je wel benieuwd hoe het was?

Lees verder

Het was gisterenavond druk op Haverleij. Sjoerd Soeters lichtte tijdens de inspiratie-avond zijn visie en ideeën toe over de laatste 2 kastelen in Haverleij.

Lees verder

Haverleij nadert zijn voltooiing. Er wordt hard gewerkt aan de plannen voor Heesterburgh en Oeverhuyze. Wil je meer weten over deze nieuwe ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de inspiratie-avond op 14 maart. Er is een maximaal aantal inschrijvingen dus wees er snel bij.

Lees verder

Ook zo benieuwd naar de laatste 2 kastelen in Haverleij? Kom dan kijken én luisteren naar het verhaal achter de ontwikkeling van Oeverhuyze en Heesterburgh.

Lees verder

Zoek je een bouwkavel in Den Bosch? Op landgoed Haverleij zijn nog enkele kavels te koop

Lees verder

In Kasteel Beeckendael zijn regelmatig huurwoningen beschikbaar. Het aanbod varieert. De ene keer is het een hofwoning en de andere keer een luxe appartement.

Lees verder

Haverleij van uit de lucht

Landgoed Haverleij. Hoe prachtig is het om er een fietstochtje langs de kastelen te maken? Een schitterende groene omgeving en vlakbij water. Maar hoe ziet het gebied er uit vanuit de lucht? Bekijk het filmpje!

Lees verder

Heb je groene vingers en zin om te tuinieren bij Kasteeltuin Haverleij?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?