Concept impressies en definitieve prijzen

26 februari '21

In Oeverhuijze is het pas écht luxe en comfortabel wonen. Hoe kan het ook anders, met zo'n uniek ontwerp en schitterende ligging. Hieronder vind je de gloednieuwe concept impressies die een eerste indruk geven van dit moderne kasteel. En ook de definitieve prijzen zijn bekend. Zo kun jij je beter oriënteren.

image alt

Prijzen per bouwnummer bekend

De definitieve prijzen per bouwnummer zijn bekend! Dit betekent dat je vanaf nu zeker weet wat de woningen gaan kosten. Heb jij jouw favoriet(en) gevonden? Schrijf je dan in en voeg je favoriete bouwnummer(s) toe aan je wensenlijst. 

Bekijk woningen en prijzen

Waarom zijn de definitieve prijzen niet meteen bekend?

We willen graag dat je zo snel mogelijk weet dat er een nieuwbouwproject aan komt. Zo is er voldoende tijd om je goed te oriënteren alvorens de verkoop start. Op het moment dat het project wordt aangekondigd is het schetsontwerp klaar. Achter de schermen gebeurt er daarna nog van alles. Het schetsontwerp wordt verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp waarin de precieze details worden vastgelegd en er worden afspraken gemaakt met de aannemer. Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woning gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Op het moment dat alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

De financiën Ga naar financiering
Hier wonen? Bekijk woningen