Denk mee over deelauto's in Haverleij!

15 december '20

OnzeAuto is een landelijk opererende aanbieder van elektrische deelauto’s in besloten kring. Gebruikers kennen elkaar of leren elkaar kennen. Ook in Haverleij komen er deelauto's beschikbaar, waarbij het aanbod in de pas zal lopen met de concrete vraag naar deelmobiliteit. Bij voldoende vraag zal Gemeente ’s-Hertogenbosch in de publieke ruimte ook laadinfrastructuur beschikbaar stellen.

image alt

Wat gaat er gebeuren?

Inmiddels is aan verschillende VvE’s en bewonersverenigingen van de kastelen in de Haverleij gevraagd om mee te denken bij het realiseren van dit initiatief. Als je op basis van dit artikel ook wilt meedenken vanuit je eigen kasteel, wijk of buurt, dan ben je uiteraard welkom. In januari worden er per kasteel/buurt digitale informatieavonden georganiseerd, zodat bewoners zich goed kunnen informeren en zich kunnen aanmelden. We streven ernaar dat we rond april 2021 elektrische deelauto’s kunnen plaatsen op de locaties waar voldoende belangstelling bestaat.  

Voor een reactie kun je het beste de contactpersoon Bram Veldhuis benaderen via email: [email protected] of telefoon: 06-53238123.

Waarom deelmobiliteit in Haverleij?

Door de landelijke ligging van Haverleij, Engelen en Bokhoven is voor de bewoners mobiliteit cruciaal van belang. Met dit initiatief bieden we een alternatief, waarbij we streven naar minder auto’s in de straat/gebied/wijk. De bewoners wordt toegang geboden tot schoon, slim, comfortabel en betaalbaar vervoer, waarbij ook weer een bijdrage wordt geleverd voor vermindering van de CO2 uitstoot. Zo zorgen we er samen voor dat het prettig leven, wonen en werken blijft in ons gebied.

Lees verder
Hier wonen? Woningaanbod
Wat speelt er in Haverleij? Nieuwsoverzicht