Meld je nú aan voor de inspiratie-avond

7 maart '17

Haverleij nadert zijn voltooiing. Er wordt hard gewerkt aan de plannen voor Heesterburgh en Oeverhuyze. Graag willen wij onze ideeën aan je toelichten tijdens de op 14 maart in het clubhuis van Burggolf in Haverleij.
Wat kun je die avond verwachten?

Sjoerd Soeters vertelt

Sjoerd Soeters komt 14 maart naar Burggolf Haverleij en vertelt zélf het verhaal achter de ontwikkelingen van de nieuwe kastelen Oeverhuyze en Heesterburgh. Op informele wijze staat hij stil bij zijn ruimtelijke visie, ideeën en ambities voor deze laatste 2 kastelen.

Soeters was zo'n 20 jaar geleden al de bedenker van Haverleij en is nog altijd de supervisor van dit bijzondere woongebied. Als geen ander kan hij daarom de visie & ambitie over Haverleij én de 2 nieuwe kastelen Oeverhuyze en Heesterburgh toelichten.

Tevens zal deze avond een doorkijkje gegeven worden over de planning van de kastelen Heesterburgh én Oeverhuyze.

Inspireer en denk mee

We hebben voorlopige schetsbeelden van de kastelen Heesterburgh en Oeverhuyze laten maken. Volop ruimte dus nog voor jouw inbreng bij de verdere ontwikkeling van de kastelen. Laat het ons weten die avond!
De avond duurt een uurtje is verdeeld in 2 sessies, zodat het voor iedereen mogelijk is om erbij te kunnen zijn.

  • Wat: inspiratie-avond Haverleij
  • Wanneer: dinsdag 14 maart 2017
  • Waar: Burggolf Haverleij, Leunweg 40, 's-Hertogenbosch
  • Tijdstip: 19.00 uur of 20.30 uur

Om 19.00 uur (sessie 1) of 20.30 uur (sessie 2) begint de avond. Sjoerd Soeters geeft dan in circa 45 minuten zijn ruimtelijke visie op beide kastelen. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen, opmerkingen en suggesties. Om 20.15 uur (sessie 1) of 21.45 uur (sessie 2) zijn de sessie ten einde.

Aanmelden

Door de grote belangstelling voor deze inspiratie-avond, hebben we het maximaal aantal inschrijvingen bereikt. Beide sessies zijn helemaal vol. 

Op maandag 13 maart krijgt iedereen die zich aangemeld heeft een email met daarin de sessie waarin je bent ingedeeld. Tot ziens op 14 maart!

  Ik meld me graag aan
  Meld je hier aan