Wonen zoals jij dat wilt

9 april '21

In Oeverhuijze geven we toekomstige bewoners de mogelijkheid om uit extra veel opties te kiezen. Zo kan iedereen écht in zijn of haar droomkasteel wonen. De woningen worden in de basis van mooi afgewerkt sanitair voorzien, wat je eventueel nog zelf naar wens kunt aanpassen. Standaard worden er geen keukens geplaatst, maar je vindt wél alle benodigde aansluitpunten. Wil je de aansluitpunten liever ergens anders? Dat kan (als meerwerk) worden uitgevoerd. Neem hierover tijdig contact op met de kopersbegeleider.

image alt

Jouw badkamer

In de woningen van Oeverhuijze vind je al het benodigde sanitair, zoals een douchehoek, wastafel en toilet. Wil je graag het toilet en de badkamer aanpassen aan jouw persoonlijke wensen? Neem dan na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider. De mogelijkheden voor de badkamer in jouw nieuwe huis zijn talrijk!

Kwaliteit van Villeroy & Boch en Grohe

Voor de toiletruimte, de badkamer en het seperate toilet is er gekozen voor de kwaliteit van Villeroy & Boch en Grohe. De toiletten zijn voorzien van een wandcloset. Standaard is de badkamer voorzien van een moderne wastafel, betegelde douchehoek en in sommige woningen zelfs een comfortabel ligbad. In combinatie met de kranen en de doucheset van Grohe maak je gegarandeerd elke dag een frisse start in jouw badkamer. 

image alt

Jouw keuken

De keuken geeft jouw woning een bepalende look. Omdat er in Oeverhuijze standaard geen keuken wordt opgeleverd, kun je de keuken volledig naar jouw smaak en wensen invullen. Hieronder inspireren we je met enkele voorbeelden van keukens. Neem na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider om de mogelijkheden door te spreken.

Vragen? Neem contact op
Hier wonen? Woningen