Nieuw in Haverleij: Oven Aan, Kom Eraan

11 maart '20

Oven Aan, Kom Eraan komt naar Haverleij! Na een succesvolle start in het centrum van Den Bosch wordt er uitgebreid met pick-up points in Vught en Engelen. Het concept is eenvoudig: elke werkdag kun je een verse en gezonde dagmaaltijd ophalen die je alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven. Ideaal.

image alt

Elke werkdag een verse ovenmaaltijd

Doordeweeks geen zin of tijd om te koken? Geen probleem! Dankzij Oven Aan, Kom Eraan heb je binnen een handomdraai een lekker verse maaltijd in huis. Het enige wat jij hoeft te doen, is de maaltijd in de oven te zetten. Soms wordt de maaltijd geserveerd met een spannend koud bijgerecht, soms met een salade, soms met een goed stuk brood en de andere keer krijg je gewoon een complete warme schotel. Goed nieuws voor de vegetariërs onder ons: er zijn ook lekkere vega opties.

image alt

Zo werkt het

Voor 15:30 bestellen, is na 16:30 afhalen in Vught of Engelen. Op www.ovenaan.nl vind je de daghap van vandaag en de weekhap (deze laatste wordt gedurende een hele week bereid). Vul op de website je bestelling in en haal je maaltijd na 16:30 op. Eventjes de oven aan en je kunt zorgeloos genieten van een verse, gezonde én lekkere maaltijd! Je vindt het pick-up point aan de Parcivalring 113.

Vragen over wonen in Haverleij? Contact
Wat speelt er? Nieuws