Oeverhuijze: wat komt er?

30 juli '20

Vlakbij de oevers van de Maas komt Oeverhuijze, het allerlaatste kasteel in Haverleij. Op de verhoogde wal geven de glinsterende zon op het water en de uitgestrekte vergezichten je hier iedere dag een vakantiegevoel. Je vindt Engelen op een steenworp afstand en rijdt in zo'n 20 minuten naar Den Bosch. Er komen in totaal 57 grondgebonden woningen en 14 appartementen (waarvan 2 luxe penthouses). 

image alt

Fijne woningen met flexibele indeling

Wonen op je eigen landgoed met vrij zicht op de Maas of het uitgestrekte landgoed. Het kan in de woningen van Oeverhuijze, waarvan de architectuur geïnspireerd is op vroegere kastelen! In het aanbod vind je:

  • 2 onder 1 kapwoningen
  • Rijwoningen
  • Hoekwoningen
  • Vrijstaand geschakelde woningen

Bijzonder aan de woningen is het flexibele woonconcept, waarbij je straks zelf de indeling kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een vide of zelfs het toevoegen van een hele verdieping! 

image alt

Koninklijke appartementen

In het bijna sprookjesachtige kasteel van Oeverhuijze komen verspreid over 3 verdiepingen 12 appartementen. Op de 4e verdieping vind je vervolgens 2 royale penthouses met maar liefst twee dakterrassen. Met een vrij uitzicht over het landgoed woon je hier prachtig. Je auto parkeer je onder het gebouw en daarna vervolg je veilig je weg naar binnen. Met de fiets? Zet hem in de berging en vervolg je weg via de statige hoofdentree.

image alt

Een unieke woonkans

Geniet van de grote, groene binnentuin en indrukwekkende architectuur. De statige woningen - mét tuin! - en appartementen bieden je volop ruimte, privacy en dat geweldige weidse uitzicht. Natuurlijk is er ook veel aandacht voor duurzaam wonen. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en ben straks één van de 'lucky ones' die déze plek thuis mag noemen. "Hier wil ik leven, mijn hele leven lang!" 

Schrijf je nu vrijblijvend in als belangstellende voor jouw favoriete woning(en) en je bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Kies je favoriete woning
Hier wonen Bekijk woningen
Ontdek de stad Den Bosch