Over de nieuwe wensenlijst en op tijd inschrijven

17 oktober '20

De datum van inschrijving is straks één van de criteria voor de toewijzing. Hoe eerder je je hebt ingeschreven, hoe meer kans je maakt op een woning. Het is dus altijd aan te raden om je snel vrijblijvend in te schrijven als belangstellende. Voorheen was je met de favorietenfunctie automatisch aangemeld, maar met de komst van de nieuwe wensenlijst is dit veranderd.

image alt

Het belang van op tijd inschrijven

Bij de toewijzing van een woning hanteren we als criteria: het aantal kandidaten per bouwnummer, de financiële check en de inschrijfduur. Hebben alle kandidaten een financiële check gedaan? Dan kijken we naar het moment van aanmelden als belangstellende voor de betreffende deelfase die in verkoop gaat. Het is dus altijd raadzaam om je vrijblijvend in te schrijven voor een project.

Let op: het gaat dus niet om de inschrijving bij start verkoop. Je kunt tijdens de verkoopperiode rustig de tijd nemen om je voorkeuren door te geven.

image alt

De nieuwe wensenlijst

Misschien heb je het al gezien, er is een nieuwe functionaliteit op de website beschikbaar: de Wensenlijst. Het vervangt de favorieten zoals ze in je account altijd te vinden waren. Waar de favorieten waren gebaseerd op een woningtype, kan je nu specifieke bouwnummers bewaren in je wensenlijst (zodra de bouwnummers online staan). Tot voor kort was een favoriet ook automatisch gekoppeld aan belangstelling voor een project. Met de introductie van de wensenlijst is dit niet meer het geval. Je zult je dus apart moeten aanmelden als belangstellende voor een project.

Ter geruststelling: oude aanmeldingen voor een project via een favoriet, blijven bestaan.

Inschrijven als belangstellende

Je kunt je op twee manieren vrijblijvend inschrijven als belangstellende:

  1. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief onderaan de pagina en je vervolgens aan te melden voor de fase waarin je geïnteresseerd bent.
  2. Door op de woningenpagina bij je favoriete bouwnummer of woningtype te klikken op 'aanmelden voor projectfase'. 
Naar account Mijn Eigen Huis
Bekijk woningaanbod Hier wonen