Presale Heesterburgh gestart

19 december '18

Vanaf vandaag staat de présale van Heesterburgh live! Laat je verleiden door dit allernieuwste kasteel van Haverleij. Je hebt nú al de mogelijkheid om kennis te maken met de woningen. Schrijf je alvast in voor het woningtype van jouw dromen, zodat je er straks als de verkoop start als eerste bij bent. 

Bienvenue à Heesterburgh

Heesterburgh krijgt het karakter van een Frans terpdorpje. Het bestaat uit 49 huizen, 22 appartementen en 2 penthouses. Er komen verschillende type woningen: stuk voor stuk met een eigen karakter door gebruik van verschillende materialen, kleuren en vorm van de daken. Elk huis is zo gepositioneerd dat er geen directe overburen zijn. De openbare ruimte wordt zoveel mogelijk vrijgehouden van auto’s. Heesterburgh komt midden in het groen, is veilig, duurzaam, rustgevend en toch op steenworp van de drukte van de stad.

2019 wordt jouw Heesterburgh jaar

Met de komende feestdagen voor de deur, heb je vast wel even tijd om nader kennis te maken met Heesterburgh. Je kunt alles over dit nieuwste kasteel te weten komen op de speciale site van Heesterburgh. Laat ons – door je voorkeuren daar aan te geven – weten van welk huis jouw hart sneller gaat kloppen! En wie weet ben jij volgend jaar al de gelukkige eigenaar van een nieuwe woning of appartement in Heesterburgh.

  De kastelen van Haverleij
  Naar Heesterburgh.nl