Heesterburgh komt eraan!

3 december '18

Bijna is het zover: Nog vóór de Kerst kun je op de website van Heesterburgh nieuwe, spectaculaire beelden van dit Franse kasteeldorpje bekijken. Zoek je een rij- of hoekwoning, 2-onder-1-kap, vrijstaande woning of een appartement? Het kan hier straks allemaal.

 

Présale Heesterburgh

Nog vóór de Kerstdagen komen we met nieuwe beelden van Heesterburgh. Zo krijg je alvast een goed beeld van de verschillende woningtypes, waar ze komen te liggen en de prijsklasse per woningtype. Gebruik de Kerstdagen alvast om je te verdiepen in kasteel Heesterburgh. Bepaal welk woningtype of woningtypes het beste bij jou passen qua woonwensen en financiële mogelijkheden. En vergeet je dan niet in te schrijven voor je favoriete woningtype, want die datum van inschrijving is straks namelijk 1 van de selectiecriteria bij de toewijzing van de woningen. Het dromen kan beginnen!

Start verkoop Heesterburgh

In tussentijd wordt er hard gewerkt aan de verdere uitwerking van alle woningen en appartementen in Heesterburgh. Denk aan de verkooptekeningen, afwerking van de woningen en definitieve koopsommen. En dat per bouwnummer. Ook de inrichting van het binnengebied wordt de komende tijd uitgewerkt. Zo heb je als in het voorjaar de verkoop start een compleet beeld van Heesterburgh én alle woningen.