Wonen zoals jij dat wilt

20 april '21

De woningconfigurator is live! Het is vanaf nu mogelijk om zelf je woning in Oeverhuijze samen te stellen aan de hand van de beschikbare opties. Zo krijg je een eerste indruk van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

image alt

Jouw droomkasteel

In Oeverhuijze hebben de woningen extra veel opties. Zo wordt jouw woning écht jouw droomkasteel. Wil je een grotere badkamer, andere indeling of zelfs een extra verdieping? In Oeverhuijze kan het. Ontdek nu wat er mogelijk is met de woningconfigurator. 

Aan de slag
Woningconfigurator Oeverhuijze

Over de woningconfigurator

We helpen je met de configurator bij je keuze voor een woning. Houd er echter rekening mee dat de modellen niet definitief zijn. Je zult bijvoorbeeld zien dat niet alle opties zoals getekend in de configurator precies kunnen worden toegepast op elke woning. De gevels verschillen namelijk per bouwnummer, waardoor sommige opties qua maatvoering net anders zullen worden gebouwd. Zo kan er, als voorbeeld, in de configurator een muur zichtbaar zijn voor een raam. Uiteraard wordt dit in de uitwerking voor het specifieke bouwnummer aangepast. Hierdoor kunnen ook de prijzen voor de opties lager of hoger uitvallen. Geef je wensen qua opties na aankoop door aan de kopersbegeleider voor een definitief voorstel.

De configurator geeft je een eerste indruk van de mogelijkheden en is geen contractstuk. Je kunt aan het 3D-model dus geen rechten ontlenen. Voor de juiste informatie verwijzen we je naar de verkoopstukken en technische omschrijving in het contract.

Heb je vragen? Contact
Stel je woning samen Naar woningconfigurator