hangmat genieten in Haverleij

Dromen kunnen uitkomen

17 juli '18

De zomervakantie komt eraan. Even loskomen van werk & school en alle tijd om in je hangmat te mijmeren over een nieuw huis. Energiezuinig, eigentijds en natuurlijk het liefst op een plek waar het altijd als vakantie voelt. Als je nog heel even geduld hebt, kun je zo'n woning straks kopen in Kasteel Heesterburgh of Oeverhuijze.

Heesterburgh

Niet voor niets is voor Heesterburgh de essentie; ‘Het mooiste tussen alles wat al bestaat’. Om te benadrukken hoe bijzonder & uniek Heesterburgh eigenlijk is…
Geestesvader Sjoerd Soeters snoof zijn inspiratie voor de opzet van Heesterburgh veelal op tijdens zijn verblijf in zijn favoriete vakantieland Frankrijk. Met zijn bezoeken aan talloze “Les Plus Beaux Villages de France” kreeg Heesterburgh meer en meer haar stijl en vorm. Het kasteel kreeg het karakter van een Frans terpdorpje. Ze zal er uit zien als een ‘gegroeid fenomeen’, maar dan zachter qua karakter dan de andere kastelen. Heesterburgh bied je een thuis in verschillende verschijningsvormen als appartementen, rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. En welk huis je ook kiest; één ding hebben ze gemeen - Een Frans tintje en un petit peu poëzie vertaald in infinity gardens die overlopen in het achterliggende natuurgebied met ongekende biodiversiteit.

Ga naar www.heesterburgh.nl en we presenteren je graag de eerste sfeerimpressies, type en prijssegmenten van de woningen.

Oeverhuijze, híer wil je wonen

Ook Kasteel Oeverhuijze krijgt langzaamaan vorm op de tekentafel van Sjoerd Soeters. Hij tekent zelf aan dit laatste kasteel op Haverleij. En dat is ideaal, want Soeters kent dit mooie gebied als geen ander. 
Zo tekende hij Oeverhuijze op een iets verhoogde wal. De 11 appartementen in het kleinschalige appartementengebouw hebben vanaf hun balkon zo een nóg beter uitzicht over de Maas. De 57 duurzame herenhuizen vormen de zijkanten van het kasteel. Al deze woningen krijgen een eigen voor- én achtertuin. Het uitzicht van deze tuinen loopt ver door in het landschap. De grote binnentuin wordt dé eyecatcher in Oeverhuijze. Groen, parkachtig én met een eigen speelplek voor alle 'kasteelkinderen'. Zo wordt Oeverhuijze een kasteel waar écht alles in zit. 

Zodra de uitwerking iets verder is, plaatsen we graag de eerste beelden op de site.