Waar parkeer je in Oeverhuijze?

15 maart '21

Je vindt in Oeverhuijze straks 71 woningen en een schitterend groen hof. Een deel van de woningen heeft een eigen parkeerplek. Voor alle andere auto's is er ruimte beschikbaar op het terrein van Oeverhuijze. Ontdek waar jij straks je auto parkeert.

image alt

Privé parkeerplek voor appartementen, penthouses en woningtype C

Woningtype C1, C2, C3 en C4 hebben een eigen parkeerplek op de oprit. Daarnaast is er voor alle appartementen (woningtype G en H) een privé parkeerplek beschikbaar op de begane grond van het appartementencomplex. Per penthouse (woningtype J) zijn hier twee privé parkeerplekken beschikbaar. In het appartementencomplex worden de parkeerplekken toegewezen op basis van je huisnummer. Het is dus echt jóuw plek.

image alt

Parkeren op het terrein van Oeverhuijze

Op het terrein van Oeverhuijze is er volop parkeerplek beschikbaar gemaakt op en rondom de hof. De parkeerplaatsen zijn zo ingedeeld dat ze integreren in de groene omgeving. Zo behouden we het landschapsontwerp, maar kunnen jij, je gezin en bezoekers wél de auto kwijt. Op de afbeelding hiernaast zie je een indicatie van de parkeerplekken. Je vindt deze kaart ook onderaan de homepage, waar je kunt inzoomen op bouwnummers. 

Een laadpaal voor elektrische auto's

Woningtype C, G, H en J hebben eigen parkeergelegenheid. Voor deze woningtypes is het mogelijk om bij de bouw van de woningen een laadpaal voor een elektrische auto als meerwerk uit te laten voeren. Denk je eens in hoe luxe; thuiskomen en direct inpluggen! De prijs voor het meerwerk van de elektrische laadpaal vind je na start verkoop bij de downloads in je Mijn Eigen Huis account. Verder vind je ook bij de vrije parkeerplaatsen op het terrein straks meerdere laadpalen. 

De landschapsarchitect vertelt Ontdek het landschap
Duurzaam Oeverhuijze Duurzaamheid