Wonen in Haverleij betekent genieten van het beste van Den Bosch én Engelen. Ervaar het warme dorpsgevoel in Engelen en de Bourgondische sfeer van Den Bosch!

image alt

Bruisende binnenstad van Den Bosch

Den Bosch is een stad waar écht wordt geleefd. Hier vind je gezellige of juist trendy eetgelegenheden en bars, een rijk aanbod aan winkels en smalle wandelstraten met onverwachte boetiekjes. Bovendien loopt de Binnendieze dwars door de binnenstad én pronkt de prachtige Sint Jan trots boven de stad uit. Met al deze rijkdom wordt Den Bosch niet voor niets de hoofdstad van Noord-Brabant genoemd. 

Meer over Den Bosch
image alt

Rust, groen en ruimte in Engelen

Engelen brengt je het rustige en ruime dorpsgevoel. Je vindt hier de belangrijkste voorzieningen, zoals scholen, supermarkten, de huisarts, tandarts en apotheek. Maar ook voor schitterende natuur én een indrukwekkende golfbaan zit je hier goed. Bij Golfclub Haverleij kunnen zowel starters als gevorderd golfers hun hart ophalen. 

Meer over Engelen
image alt

Wonen in Oeverhuijze

Vlakbij de oevers van de Maas komt Oeverhuijze, het allerlaatste kasteel in Haverleij. Op de verhoogde wal geven de glinsterende zon op het water en de uitgestrekte vergezichten je hier iedere dag een vakantiegevoel. Op deze plek dichtbij Engelen en Den Bosch wil je toch wonen!

Bekijk woningen
Wat speelt er Nieuws
Hier wonen Woningaanbod