Woningen met extra veel opties in Oeverhuijze

2 november '20

Nieuwbouw heeft veel voordelen, zoals modern wooncomfort, duurzame oplossingen en meer- en minderwerkopties om de woning helemaal eigen te maken. In Oeverhuijze vind je straks woningen met éxtra veel opties, van een uitbouw tot een extra verdieping! 

image alt

Opties per woningtype

Bij de verschillende woningtypes horen ook verschillende opties. Zo kun je bij woningtype A en D kiezen voor het wel of niet plaatsen van een vide en creëer je bij woningtype C, F en E desgewenst meer ruimte met een uitbouw van 1.20m of 2.40m. Helemaal bijzonder is de extra verdieping/opbouw die je kunt laten uitvoeren bij woningtype A, D, E en F! Dát geeft pas veel extra mogelijkheden qua wonen.

image alt

Een indeling zoals jij dat wilt

In alle woningtypes kun je spelen met de kamerindeling. Denk aan een extra werkkamer, meer slaapkamers of een slaapkamer met aansluitende badkamer. Zelfs een kantoor aan huis is denkbaar, met een werkkamer op de begane grond!

image alt

Aan de slag met de woningconfigurator

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan impressies én een woningconfigurator. Met de woningconfigurator kun je straks zelf aan de slag met de opties in de woningen en meteen in 3D bekijken hoe je indeling eruit ziet. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Wat speelt er Naar nieuwsoverzicht
Hier wonen Bekijk woningen