Woningen toegewezen in Oeverhuijze

7 mei '21

De woningen in Oeverhuijze zijn toegewezen. Kandidaten die hun voorkeuren doorgaven, hebben via e-mail de uitslag van de toewijzing ontvangen. Een spannende periode! Wat komt er op je af als je een woning toegewezen hebt gekregen? We leggen het je uit!

Wel of geen optie?

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht over de toewijzing, waarna je wordt doorverwezen naar je persoonlijke account van Mijn Eigen Huis. Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan heb je een optie op die woning. Die optie moet je dan nog bevestigen in jouw account, mits je de woning nog wilt natuurlijk. Na de bevestiging is de woning exclusief voor jou gereserveerd en kies je een vervolgstap in het aankoopproces. Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan zie je ook in jouw account.

Wel een optie

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! In jouw account van Mijn Eigen Huis bevestig je binnen 48 uur de optie en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account. Dat is kosteloos en zonder verplichtingen.

Geen optie

Helaas, er waren meer kandidaten dan woningen waardoor je geen huis toegewezen hebt gekregen. In jouw account zie je dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurswoning(en) en je krijgt hiervan bericht. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Wij nemen dan contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Belangstelling voor de woningen na de inschrijfperiode

Hoor je voor het eerst over dit nieuwbouwproject dichtbij Den Bosch en ben je enthousiast over de woningen, maar is de inschrijving is al gesloten? Geen probleem! Als de toewijzing plaats heeft gevonden kan het zomaar zo zijn dat er nog woningen vrij zijn, iemand afziet van de optie of dat er geen reservekandidaten op die woning meer zijn. Op dit moment zijn nog vrij:

  • Bouwnummer 3 (2 onder 1 kap type A1)
  • Bouwnunmmer 43 (2 onder 1 kap type E2)
  • Bouwnummer 60 (appartement type H)

Meld je bij interesse aan bij het woningaanbod of neem gerust contact met ons verkoopteam op.

Bekijk woningaanbod
  Financiering
  Meer over het proces