Haverleij
Logo Logo

Planning Haverleij

Haverleij is een bijzondere woonwijk waar al 7 Kastelen en Slot Haverleij staan. Er komen nog twee ‘buitenplaatsen’ om te wonen: Heesterburgh en Oeverhuijze. Daarnaast kun je je eigen planning loslaten op de bouw van je droomvilla op de allerlaatste bouwkavel in Haverleij.

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Zowel kasteel Heesterburgh als kasteel Oeverhuijze komen op een prominente plek direct aan de Maas. Weidse vergezichten over het landschap én het water zijn bij beide kastelen in ieder geval gegarandeerd! Kasteel Heesterburgh zal als 1e kasteel in verkoop gaan. Eind december begint de présale van Heesterburgh. De daadwerkelijke verkoop van deze woningen en appartementen start in het voorjaar van 2019. Kasteel Oeverhuijze volgt aansluitend eind 2019.

Heesterburgh

Oeverhuijze

Voor kasteel Heesterburgh is een aparte website in de lucht. Je kunt je op die website aanmelden voor Heesterburgh met je e-mail adres. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van dat kasteel.

Voor Kasteel Oeverhuijze houden we je via deze website op de hoogte. Onderaan deze pagina kun je je abonneren op de nieuwsbrief van Haverleij.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?