Haverleij
Logo Logo

Planning Haverleij

Haverleij is een bijzondere woonwijk waar al 7 Kastelen en Slot Haverleij staan. Er komen nog twee ‘buitenplaatsen’ om te wonen: Heesterburgh en Oeverhuyze. Daarnaast kun je je eigen planning loslaten op de bouw van je droomvilla op de allerlaatste bouwkavel in Haverleij.

Heesterburgh en Oeverhuyze

Zowel kasteel Heesterburgh als kasteel Oeverhuyze komen op een prominente plek direct aan de Maas. Weidse vergezichten over het landschap én het water zijn bij beide kastelen in ieder geval gegarandeerd! 

Kasteel Heesterburgh zal als 1e kasteel in verkoop gaan. Naar verwachting start de verkoop van dit kasteel in het najaar van 2018. Kasteel Oeverhuyze volgt aansluitend medio 2019.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van deze laatste kastelen? Voor Heesterburgh is een aparte site in de lucht. Schrijf je daar in en je wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van dat kasteel.

Voor Kasteel Oeverhuyze houden we je nog via deze site op de hoogte. Onderaan deze pagina kun je je hiervoor abonneren op de nieuwsbrief van Haverleij.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?