2 onder 1 kapwoning - Type A1 #001

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Moet je je eens voorstellen hoe mooi je hier woont. Direct aan de Maas en daar kijk je vrij op uit. Val jij als een blok voor de architectuur, die geïnspireerd is op de vroegere kastelen? Dan vertellen we je graag meer. Bijvoorbeeld dat je een heerlijke voortuin op het zuidwesten hebt en dat je op het terrein van Oeverhuijze je auto kwijt kunt. Maar kom vooral binnen en ontdek hoe groot deze 2 onder 1 kapwoning is.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning - Type A1 #001

ca. 164 m2
4 kamers
Warmtepomp
Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Modern en ruimtelijk wonen

Oeverhuijze wordt een kasteel waar écht alles in zit. De statige, moderne woningen en appartementen bieden je volop ruimte, privacy, comfort en dat geweldige weidse uitzicht. Je woont middenin prachtig groen, maar fietst toch in ongeveer twintig minuten naar het centrum van Den Bosch.

image alt

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om verwarming en elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte!