2 onder 1 kapwoning - Type A2 #004

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Leuk hoe de hoogte van huizen in dit rijtje elkaar afwisselt. Deze 2 onder 1 kapwoning heeft 4 woonlagen en maar liefst 4 buitenruimtes! Het huis oogt stoer door de kasteelarchitectuur. Voor het huis heb je een fantastische tuin op het zuidwesten. Je auto kun je dichtbij kwijt op het terrein van Oeverhuijze. Achter het huis is nog een tuin én een terras. De 4e buitenruimte vind je op de 3e verdieping in de vorm van een dakterras.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning - Type A2 #004

ca. 194 m2
5 kamers
Warmtepomp
Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Modern en ruimtelijk wonen

Oeverhuijze wordt een kasteel waar écht alles in zit. De statige, moderne woningen en appartementen bieden je volop ruimte, privacy, comfort en dat geweldige weidse uitzicht. Je woont middenin prachtig groen, maar fietst toch in ongeveer twintig minuten naar het centrum van Den Bosch.

image alt

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om verwarming en elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte!