2 onder 1 kapwoning - Type A2 #007

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op bouwnummer 7 komt deze prachtige 2 onder 1 kapwoning met maar liefst 4 woonlagen. Aan de zuidwestkant kijk je uit op de hof, vanaf het terras aan de achterzijde heb je vrij zicht op de Maas. Veel mooier dan dit wordt het niet. Kom straks thuis en geniet van de mooie kasteelarchitectuur. Parkeer je auto vlakbij op het terrein van Oeverhuijze en zie je kinderen al in de voortuin spelen. Rust en gezelligheid gaan hier heel goed samen.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning - Type A2 #007

ca. 194 m2
5 kamers
Warmtepomp
Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Modern en ruimtelijk wonen

Oeverhuijze wordt een kasteel waar écht alles in zit. De statige, moderne woningen en appartementen bieden je volop ruimte, privacy, comfort en dat geweldige weidse uitzicht. Je woont middenin prachtig groen, maar fietst toch in ongeveer twintig minuten naar het centrum van Den Bosch.

image alt

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om verwarming en elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte!