2 onder 1 kapwoning - Type E2 #028

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Praktisch op de hoek van kasteel Oeverhuijze komt deze prachtige 2 onder 1 kapwoning met 3 woonlagen en heerlijke tuin op het zuidwesten. Het leuke is dat het buurhuis een paar meter naar voren ligt, wat een heel vrij gevoel geeft. Je auto parkeer je op het terrein Oeverhuijze en vervolgens wandel je naar huis. Doordat je aan een doodlopend straatje woont, is het heerlijk rustig. Geen auto’s voor de deur.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning - Type E2 #028

ca. 134 m2
6 kamers
Warmtepomp
Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Modern en ruimtelijk wonen

Oeverhuijze wordt een kasteel waar écht alles in zit. De statige, moderne woningen en appartementen bieden je volop ruimte, privacy, comfort en dat geweldige weidse uitzicht. Je woont middenin prachtig groen, maar fietst toch in ongeveer twintig minuten naar het centrum van Den Bosch.

image alt

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om verwarming en elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte!