2 onder 1 kapwoning - Type F1

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Wordt deze prachtige 2-laagse 2 onder 1 kapwoning met rijke details jouw nieuwe thuis? Dan woon je straks vlak bij de entreepoort naar Oeverhuijze en geniet je voor en achter van vrij zicht op de groene hof en het landgoed rond het kasteel. De achtertuin ligt op het zuidwesten. Daarnaast heb je ook nog een fijne voortuin, waar je heerlijk in de ochtendzon zit. Je auto parkeer je voor de deur in het hof.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning - Type F1

ca. 103 m2
4 kamers
Warmtepomp
Tuin
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Modern en ruimtelijk wonen

Oeverhuijze wordt een kasteel waar écht alles in zit. De statige, moderne woningen en appartementen bieden je volop ruimte, privacy, comfort en dat geweldige weidse uitzicht. Je woont middenin prachtig groen, maar fietst toch in ongeveer twintig minuten naar het centrum van Den Bosch.

image alt

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om verwarming en elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte!