Vrijstaande woning - Type C4 #057

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Naast het kasteel komt de enige vrijstaande woning van Oeverhuijze. Wat een plaatje om te zien door de rijkheid aan details. Achter de charmante gevels gaat ook nog eens veel ruimte schuil. Rijd door de kasteelpoort, parkeer je auto op de oprit en loop naar binnen. Eenmaal binnen waan je je gelijk weer buiten. Via de openslaande deuren kijk je vrij uit op de tuin en het landgoed erachter. Aantrekkelijk vooruitzicht?

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning - Type C4 #057

ca. 126 m2
6 kamers
Warmtepomp
1 Parkeerplaats
Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Modern en ruimtelijk wonen

Oeverhuijze wordt een kasteel waar écht alles in zit. De statige, moderne woningen en appartementen bieden je volop ruimte, privacy, comfort en dat geweldige weidse uitzicht. Je woont middenin prachtig groen, maar fietst toch in ongeveer twintig minuten naar het centrum van Den Bosch.

image alt

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om verwarming en elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte!