Penthouse - Type J

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze 2 penthouses zijn de kers op de taart! Leven in alle vrijheid met zicht op de Maas, het landgoed en de schitterende omgeving van Haverleij. De 2 zeer riante terrassen bieden altijd een plek in de zon óf de schaduw. Kom aanrijden over ‘jouw landgoed’, parkeer de auto onder het gebouw en neem de lift naar boven. Met de fiets? Zet hem in de berging en vervolg je weg via de statige hoofdentree.

In aanbouw / bewoond

Penthouse - Type J

ca. 155 m2
4 kamers
Warmtepomp
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Modern en ruimtelijk wonen

In je luxe penthouse geniet je zowel buiten als binnen van volop ruimte, privacy, comfort en dat geweldige weidse uitzicht. Met maar liefst twee buitenruimtes heb je aan zonlicht geen tekort. Je woont middenin prachtig groen, maar fietst toch in ongeveer twintig minuten naar het centrum van Den Bosch.

image alt

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om verwarming en elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte!